Порошенка повісткою викликали на допит у ДБР
Порошенка повісткою викликали на допит у ДБР

Порошенка повісткою викликали на допит у ДБР

П'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка викликали до Державного бюро розслідувань для допиту як свідка у справі щодо контрабанди колекції із 43 картин всесвітньо відомих художників.

Про це йдеться у "терміновому повідомленні" пресслужби ДБР.

"Державним бюро розслідувань у встановленому законом порядку доведено до громадянина Порошенка П.О. необхідність явки до ДБР для проведення допиту у якості свідка у одному із низки кримінальних проваджень. У зв’язку з цим повідомляємо Порошенка П.О. про необхідність з’явитися до Державного бюро розслідувань об 11:00 26 травня 2020 року на допит у якості свідка", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додають, що йдеться про допит у кримінальному провадженні, "в якому досліджуються обставини переміщення через митний кордонУкраїни з приховуванням від митного контролю колекції культурних цінностей, яка складається із 43 картин всесвітньо відомих художників".

"Для цього Вам необхідно з’явитися за адресою: вул. Симона Петлюри, буд. 15, каб. 510, м. Київ. Явка обов’язкова. При собі мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу", - сказано у повідомленні.

 

Джерело матеріала
loader
loader