У Київській області підліток застрелив із рушниці ветерана АТО
У Київській області підліток застрелив із рушниці ветерана АТО

У Київській області підліток застрелив із рушниці ветерана АТО

У ніч проти 23 травня у Вишгороді між групою молодих людей і двома дорослими чоловіками виник конфлікт. У результаті якого 16-річний підліток застрелив45-річного чоловіка.

Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції.

Відомо, що конфлікт стався уночі на центральній вулиці міста. Під час бійки 16-річний юнак помітив у сумці в одного з чоловіків зброю. Це був мисливський карабін МКМ-072СБ. Підліток вихопив рушницю та вистрілив у чоловіка. Водночас інший неповнолітній вдарив другого чоловіка настільки сильно, що той втратив свідомість.

Після нападу хлопці втекли. Але один із постраждалих прийшов до тями та викликав поліцейських.

вбивство ветерана АТО під Києвом_1
Головне управління національної поліції Київської області

У поліції імені загиблого не повідомляють, однак у спільноті об’єднання ветеранів "Ми українці" вказали, що вбитим є ветеран АТО з батальйону "Айдар" Ігор Корнієнко. Крім того, повідомляється, що 23 травня із вбитим ексбійцем "Айдару" вже попрощалися.

Правоохоронці вилучили на місці злочину зброю та набої до неї і направили їх на експертизу. Згодом копи затримали учасників бійки. Ними виявилися четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець.

У вбивстві підозрюють 16-річного хлопця з Сумської області, де він тимчасово проживає, а іншим готують підозру в хуліганстві. За фактом убивства відкрито два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 115 та за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, раніше у Києві в одному з кафе помер чоловік, який прийшов туди сам зі слідами поранення і попросив про допомогу. Персонал закладу викликав швидку, але, на жаль, потерпілий помер до їх прибуття. Поліцейські виявили на його шиї, в районі сонної артерії,  колоту рану. Загиблиим виявився учасник бойових дій.  

Джерело матеріала
loader
loader