Кабмін завтра представить програму стимулювання економіки для подолання коронакризи
Кабмін завтра представить програму стимулювання економіки для подолання коронакризи

Кабмін завтра представить програму стимулювання економіки для подолання коронакризи

КИЇВ. 26 травня. УНН. Кабінет міністрів на засіданні у середу, 27 травня, збирається представити програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"На завтрашньому засіданні уряду ми представимо програму стимулювання економіки для подолання наслідків пандемії COVID-19", - повідомив Шмигаль.

З його слів, до формування програми в уряді підійшли комплексно та створювали її в чотири етапи. "Адже це той випадок, коли нам потрібна якісна дорожня карта", - пояснив він.

"На першому етапі ми провели ретельний збір інформації, за підсумками чого був сформований ідейний каркас програми. Далі ми його систематизували та провели аналіз, де кожна робоча група з провідних фахівців, десятків асоціацій, мозкових центрів, представників середнього та великого бізнесу у своїй провідній галузі напрацювала список ініціатив. На заключному етапі ми відібрали ініціативи на відповідність до Конституції України, норм міжнародного права, принципів чесної конкуренції та інших важливих засад", - повідомив очільник уряду.

"Стратегія, яку ми презентуємо, містить комплексну відповідь на всі аспекти кризових явищ, які відбуваються в нашій країні. Результат цієї роботи буде допрацьований експертним середовищем та поданий у Верховну Раду для подальшої роботи", - підсумував Шмигаль.

Нагадаємо, робоча група антикризової підтримки малого та середнього бізнесу напрацювала 35 ініціатив і передасть відповідний документ у Кабмін.

Теги за темою
Коронавірус Кабмін Денис Шмигаль
Джерело матеріала
loader
loader