В "Укртелекомі" та Vodafone виникли збої зі зв'язком та інтернетом
В "Укртелекомі" та Vodafone виникли збої зі зв'язком та інтернетом

В "Укртелекомі" та Vodafone виникли збої зі зв'язком та інтернетом

У мережі "Укртелеком" стався масштрабний збій обладнання, внаслідок якого виникли труднощі з доступом до інтернету в різних регіонах України. Про це повідомляється на сайті компанії.

"У зв’язку з технічним збоєм обладнання на мережі інтернет-доступу у деяких абонентів по всіх регіонах України фіксуються проблеми з авторизацією. Фахівці компанії займалися усуненням наслідків збою вночі і вже відновили сервіс для частини абонентів. На жаль, проблема має індивідуальний характер для кожної області, що ускладнює її оперативне рішення", - зазначили у компанії.

Ситуація не вплинула на послуги голосового зв’язку – абоненти можуть користуватися телефоном.

Станом на 12:30 відновлювальні роботи з надання послуг інтернету завершено. У найкоротші терміни інтернет-доступ повністю відновиться для всіх категорій абонентів.

У свою чергу у мережі Vodafone стався збій з телефонними дзвінками, доступ до інтернету залишився. ПРо це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

"В окремих мiстах можуть бути недоступними голосовi послуги. Ми маємо непередбачувані технічні проблеми, але вже працюємо над їх оперативним вирішенням. Наразі проблема стосується безпосередньо голосового зв'язку, інтернет-мережа має працювати у звичному режимі", - заявили у компанії.

Зараз голосовий зв’язок повністю відновлено. Мережа працює у штатному режимі – усі клієнти компанії можуть здійснювати дзвінки.

Як повідомлялося, користувачі соціальних мереж Facebook та Instagram, а також месенджера WhatsApp сьогодні вночі скаржилися на великі збої в роботі цих сервісів.

Джерело матеріала
loader
loader