На кордоні України зі Словаччиною та Молдовою відновили роботу пункти пропуску
На кордоні України зі Словаччиною та Молдовою відновили роботу пункти пропуску

На кордоні України зі Словаччиною та Молдовою відновили роботу пункти пропуску

На українсько-словацькій ділянці кордону станом на 1 червня відновив роботу пункт пропуску «Вельке Слеменце» (з українського боку – «Малі Селменці») у режимі з 8:00 до 20:00.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

Зазначається, що раніше на цій ділянці в повному обсязі запрацював пункт пропуску «Убля» (з українського боку – «Малий Березний»).

Стосовно українсько-молдовської ділянки сьогодні відновили роботу автомобільні пункти пропуску «Крива» (з українського боку – «Мамалига»), «Мирне» (з українського боку – «Табаки») та «Брічень» (з українського боку – «Росошани»).

Як повідомлялося, Словаччина та Молдова збираються відновити роботу пунктів пропуску на кордоні з Україною.

На кордоні зі Словаччиною з 1 червня відновлюються роботи таких пунктів пропуску:.

«Вишнє Немецьке» (з українського боку – «Ужгород») лише для легкового та вантажного автомобільного сполучення; «Убля» (з українського боку – «Малий Березний») в повному обсязі; «Вельке Слеменце» (з українського боку – «Малі Селменці») в повному обсязі з 08.00 до 20.00.

Прикордонна поліція Молдови поінформувала, що з 1 червня планує відновити роботу автомобільних пунктів пропуску «Крива» (з українського боку – «Мамалига»), «Мирне» (з українського боку – «Табаки») та «Брічень» (з українського боку – «Росошани»).

До відома, в Україні станом на 1 червня лабораторно підтверджено 24 012 випадків Covid-19.

За добу 340 нових випадків.

Найбільше випадків захворювання на COVID-19 за останню добу зафіксовано у Києві - 58, Ріненській області - 57, Львівській області - 31.

Джерело матеріала
loader
loader