В Україні відкрито ще 5 пунктів пропуску на кордоні
В Україні відкрито ще 5 пунктів пропуску на кордоні

В Україні відкрито ще 5 пунктів пропуску на кордоні

В Україні відновлюють роботу ще 5 пунктів пропуску на кордоні зі Словацькою Республікою і Республікою Молдова. Про це повідомила прес-служба МВС.

"На кордоні зі Словацькою Республікою і Республікою Молдова відкрито ще 5 пунктів пропуску", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що станом на 1 червня на українсько-словацькій ділянці кордону відновив роботу пункт пропуску "Вельке Слеменце" (з української сторони - "Малі Селменці"). Раніше на цій ділянці в повному обсязі запрацював пункт пропуску "Убля" (з української сторони - "Малий Березний").

Щодо українсько-молдавської ділянки, то сьогодні відновили роботу автомобільні пункти пропуску "Крива" (з української сторони - "Мамалига"), "Мирне" (з української сторони - "Тютюн") і "Брічень" (з української сторони - "Росошани").

Нагадаємо, з 29 травня додатково (крім функціонували раніше) відновлена робота 66 пунктів пропуску різної категорії сполучення на державному кордоні з української сторони.

У той же час, пункти пропуску, розташовані на кордоні з сусідніми країнами, можуть повноцінно функціонувати тільки за умови відновлення пропуску з обох сторін кордону.

Теги за темою
Коронавірус в Україні Карантин
Джерело матеріала
loader
loader