Ткаченка в Раді може замінити колишній суддя з Дніпра
Ткаченка в Раді може замінити колишній суддя з Дніпра

Ткаченка в Раді може замінити колишній суддя з Дніпра

У Раду може зайти новий народний депутат - юрист Денис Маслов. Він може зайняти місце нардепа від "Слуги народу" Олександра Ткаченка, якого висунули на посаду міністра культури.

Про це 3 червня повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія після засідання Верховної Ради. Маслов іде наступним у черзі за списком "Слуги народу", про що свідчать дані на сайті ЦВК

"Пан Маслов, досвідчений юрист... Я думаю, що це буде достойна заміна", - висловився Арахамія. 

Денис Маслов на позачергових виборах народних депутатів був включений до виборчого списку партії "Слуга народу". Він значився під номером 138. 

Наразі проживає в Дніпрі, є керуючим партнером адвокатського об'єднання "ЛОУАТЕК" та засновником "Юридичної фірми "Форца". Також він працює на посаді директора ТОВ "Авін Трейд", що займається оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Маслов має юридичну і другу вищу освіту за спеціальністю "Банківська справа". Раніше працював суддею Дніпровського районного суду міста Камʼянське Дніпропетровської області.

Нагадаємо, Давид Арахамія заявив, що 4 червня Рада може проголосувати за призначення нових міністрів. Розглядатимуться кандидатури на місця двох міністрів, а також віцепрем'єра.

Джерело матеріала
loader
loader