"Не всі речі може сказати на камеру": фракція "Слуга народу" планує провести закрите засідання із Аваковим
"Не всі речі може сказати на камеру": фракція "Слуга народу" планує провести закрите засідання із Аваковим

"Не всі речі може сказати на камеру": фракція "Слуга народу" планує провести закрите засідання із Аваковим

Фракція "Слуга народу" планує окремо заслухати звіт міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і після цього дати оцінку його діяльності. Найімовірніше, що засідання фракції відбудеться наступного тижня у закритому режимі.

Про це розповів керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає "Інтерфакс-Україна".

Арахамія пояснив, що очільника МВС можуть запросити саме на закрите засідання фракції, щоб дізнатися інформацію, зокрема, ту, яку він "не може сказати на камеру".

"Тому що не всі речі він може сказати на камеру, тому що є оперативна інформація. Завжди, коли відбувалися такі резонансні речі, і ми зустрічалися потім off the record (неофіційно - ред.), то це було переконливіше, тому що показувалися ті речі, які не можна показувати на телебаченні... Я гадаю, що ми наступного тижня зберемо фракцію і оцінюватимемо цей звіт. Кожен його побачив і зможе надати якусь свою оцінку і потім може бути якесь групове рішення", - прокоментував Давид Арахамія.

Нагадаємо, 5 червня Верховна Рада розпочала засідання із вимоги щодо відставки Арсена Авакова, зокрема через події у Кагарлику та Броварах. Вдень у Раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Документ вже підписали 56 нардепів.

У цей час в Києві десятки людей вийшли під стіни парламенту, вимагаючи відправити очільника МВС у відставку. Один із учасників мітингу підпалив себе на знак протесту проти Авакова.

Відео Протести під Радою: чого вимагали мітингарі і про що звітував Аваков

Протести й фаєри під Радою. Там протестують проти свавілля поліції й вимагають відставки Арсена Авакова. Дійшло до штурханини з поліцією. Мітингувальники запалили димові шашки. Арсен Аваков, тим часом, якраз звітує в парламенті про роботу свого відомства. Що відбувається під стінами парламенту та про що говорив Арсен Аваков - дивіться у прямому включенні.

Протести під Радою: чого вимагали мітингарі і про що звітував Аваков
Джерело матеріала
loader
loader