Аваков не захотів вибачитися перед постраждалою у Кагарлику та батьками Тлявова
Аваков не захотів вибачитися перед постраждалою у Кагарлику та батьками Тлявова

Аваков не захотів вибачитися перед постраждалою у Кагарлику та батьками Тлявова

Народна депутатка від "Голосу" Інна Совсун звернулась до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, щоб той вибачився перед батьками загиблого п'ятирічного Кирила Тлявова, у вбивстві якого підозрюють поліцейського, та жінкою, яку побили та зґвалтували у відділенні поліції в Кагарлику. Однак очільник МВС відмовився це зробити.

Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді на годині запитань до уряду у п'ятницю, 5 червня, повідомляє TСН.ua. 

"Я буду робити не те, що ви хочете, а те, що повинен робити. Те, що повинен зробити, я зроблю", - відповів міністр внутрішніх справ депутатці.

Він додав, що на сьогодні один підозрюваний у справі про вбивство Кирила Тлявова, експоліцейський, перебуває під вартою, двох — відпустили під заставу, а ще один неповнолітній підозрюваний перебуває під особистим зобов'язанням.

"Не треба підігравати політичними дивідендами на трагедії. Я вам це раджу. Не вам мене повчати, як "родину любить". Я патріот до мозку кісток і буду працювати на державу, а не на політичні інтереси деяких політичних партій", - сказав Аваков депутатці Совсун.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року у Переяславі-Хмельницькому на Київщині двоє п'яних поліцейських вирішили розважитися й постріляти в бляшанки. За збігом обставин під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопчика доправили до лікарні в Києві. Через кілька днів він помер.

У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох правоохоронців місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.

У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.

26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Джерело матеріала
loader
loader