"Динамо" – "Олександрія": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України
"Динамо" – "Олександрія": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

"Динамо" – "Олександрія": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

"Динамо" – "Олександрія". Після поразки від "Шахтаря" "Динамо" спробує в матчі з "Олександрією" повернути собі впевненість і друге місце. Онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Олександрія" розпочнеться на 112.ua о 16:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Уніан".

7 червня, 17:00
Київ, "Олімпійський"
Чемпіонат України, 25-й тур
"Динамо" – "Олександрія"

Київська команда досить непогано почала свій минулий поєдинок з "Шахтарем", але поступово під час поєдинку, "Шахтар" збільшив швидкості, з чим киянам впоратися не вдалося. "Олександрія" – суперник іншого рівня, і з ними "Динамо" повинно бути легше. Хоча "закидати шапками" опонента ніхто не буде - "Олександрія" вміє і любить відбирати очки у "Динамо".

Підопічні Шарана в минулому турі зуміли вирвати перемогу у важкому матчі з "Зорею". При цьому "Олександрія" грала в досить впевнений футбол. У протистоянні з "Динамо" "Олександрії" знову доведеться викладатися на всю. А якщо вдасться, інтрига у боротьбі за друге місце стане ще крутішою.

Нападник "Динамо" Беньямін Вербич:

"На "Динамо" завжди був великий тиск. Зараз, я думаю, найбільше в цьому сезоні. Кожен наступний матч буде для нас як фінал. Будемо грати і намагатися, щоб вигравати у кожній зустрічі. У наших головах тільки наступний матч".

Особисті зустрічі

24 матчі зіграли між собою "Динамо" та "Олександрія". Лише двічі перемагали сьогоднішні гості (у 2016 і 2018 роках), ще 4 поєдинки завершилися внічию. У цьому сезоні "Динамо" тричі перемагала – двічі в чемпіонаті і один раз в Кубку України.

Прогноз 112.ua: 2:1

Теги за темою
футбол чемпіонат України
Джерело матеріала
loader
loader