Єфремова відправили на два місяці під домашній арешт
Єфремова відправили на два місяці під домашній арешт

Єфремова відправили на два місяці під домашній арешт

Російський актор Михайло Єфремов отримав два місяці домашнього арешту (до 9 серпня). Про це повідомляється в Telegram-каналі Mash.

"Тільки що найближчу долю актора вирішив Таганський суд - два місяці під арештом", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що під час судового засідання Михайло Єфремов дивився в підлогу і плакав. На питання журналіста, чи визнає він свою провину, актор кивнув головою.

Нагадаємо, що 8 червня у Москві російський актор Михайло Єфремов вилетів на зустрічну смугу руху на своїй машині і зіткнувся з іншим автомобілем. Актора затримали поліцейські на місці події. За результатами медичного огляду було доведено наявність алкоголю в крові артиста. Постраждалий водій "Лади" з травмами різного ступеня тяжкості був доставлений в лікарню.

За даними журналістів, в аналізах актора знайшли сліди кокаїну і канабіноїдів. Після цього слідчий виписав постанову на обшук квартири артиста.

В той же день ввечері прес-служба МВФ РФ по р. Москві оприлюднила інформацію про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 264 КК РФ проти артиста. Йому може загрожувати від трьох до семи років в'язниці.

Пізніше кримінальну справу стосовно артиста було перекваліфіковано на більш тяжкий у зв'язку зі смертю потерпілого в ДТП водія автомобіля ВАЗ. Тепер акторові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до 12 років.

Теги за темою
ДТП арешт
Джерело матеріала
loader
loader