На Буковині грабіжник елітного будинку відкрив вогонь по спецпризначенцях
На Буковині грабіжник елітного будинку відкрив вогонь по спецпризначенцях

На Буковині грабіжник елітного будинку відкрив вогонь по спецпризначенцях

У Чернівецькій області затримали грабіжника, який при спробі втечі відстрілювався від поліцейських. 

Про подію повідомляють на офіційному сайті Національної поліції.

У ГУНП в Чернівецькій області уточнюють, що 36-річний чоловік заліз у чужий дім через вікно підвального поверху в ніч на середу, 10 червня.

Правоохоронці, заздалегідь знали про підготовку злочину, тож влаштували засідку, проте зловмисник, почувши фразу "працює поліція", спробував втекти і відкрив вогонь по поліцейським. В результаті перестрілки були поранені двоє спецназівців (в голову і в гомілку) і зловмисник (в стегно). Всі вони госпіталізовані.

У Чернівецькій області затримали чоловіка, який при спробі втечі відстрілювався від поліцейських У результаті він...

Опубліковано Поліція Чернівецької області Вівторок, 9 червня 2020 р.

Про затриманого відомо, що в 2010 році він отримав 11 років в'язниці за скоєння тяжких злочинів на території Одеської області, в тому числі і розбійного нападу.

Затримання проводилося в рамках розслідування кримінальної виробництва, відкритого за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, напередодні у Києві молодик викрав посольське авто і потрапив на ньому у ДТП. 21-річного парубка затримали. За версією слідчих, вранці він перескочив через паркан і потрапив до резиденції, де живе посол однієї з країн. Він знайшов ключі від машини, завів її, протаранив паркан і чкурнув геть. Але поїхати вдалося недалеко - на Андріївському узвозі водій збив обмежувальний стовп. 

Джерело матеріала
loader
loader