Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають
Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають

Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають

Південно-Африканську Республіку вранці 11 червня накрили снігопади. Така погода є звичною для цього часу, адже зараз у країні – зима.

Зазвичай у цей час у столиці країни Кейптауні стає прохолодно та вогко, повідомляє Snow Report SA.

Синоптики прогнозували сніг у ПАР та Лесото з 10 червня. Місцеві радіють такій погоді та публікують фото та відео у соцмережах.

На фото видно, що снігу випало багато, а опади досі продовжуються.

Південну Африку засипало снігом / Фото Snow Report SA

Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 1 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 2 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 3 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 4 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 5 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 6 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 7 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 8 Південну Африку засипало снігом: фото і відео, які вражають - Фото 9

Загалом на вершинах гірських хребтів мису цього тижня випаде до 25 сантиметрів снігу. У населених пунктах, розташованих на висоті 1 400 метрів, сніг може затриматися через мороз.

У Піденній Африці випав сніг: відео

Що відомо про клімат в ПАР?Велика частина Західно-Капської провінції Південно-Африканської Республіки розташована в області Капських гір – з висотами від 1000 до 2300 метрів. Клімат провінції змінюється з прохолодного і дощового до спекотного.

Розташування Південно-Африканської Республіки на карті:

 

Теги за темою
прогноз погоди Африка Анастасія Зазуляк
Джерело матеріала
loader
loader