ЦВК зареєструвала депутатом від "Слуги народу" Дениса Маслова
ЦВК зареєструвала депутатом від "Слуги народу" Дениса Маслова

ЦВК зареєструвала депутатом від "Слуги народу" Дениса Маслова

Центральна виборча комісія сьогодні, 11 червня, визнала обраним народним депутатом від партії "Слуга народу" Дениса Маслова. Він отримав мандат після вступу Олександра Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

"Верховна Рада своєю постановою, що надійшла до ЦВК, достроково припинила повноваження народного депутата України Ткаченка О.В., обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від політичної партії "Слуга народу", у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.Відтак Комісія визнала обраним народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Маслова Дениса В'ячеславовича",  - йдеться у повідомленні.

На дострокових виборах до парламенту у липні 2019 року Маслов був в списку "Слуги народу" під №138.

Наразі він проживає в Дніпрі, є керуючим партнером адвокатського об'єднання "ЛОУАТЕК" та засновником "Юридичної фірми "Форца". Також він працює на посаді директора ТОВ "Авін Трейд", що займається оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Маслов має юридичну і другу вищу освіту за спеціальністю "Банківська справа". Раніше працював суддею Дніпровського районного суду міста Камʼянське Дніпропетровської області. 

Нагадаємо, 4 червня Верховна Рада проголосувала за призначення депутата Олександра Ткаченка міністром інформаційної політики та культури.

Джерело матеріала
loader
loader