МАУ припинила продаж квитків: куди можна полетіти
МАУ припинила продаж квитків: куди можна полетіти

МАУ припинила продаж квитків: куди можна полетіти

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" припинила продаж квитків на більшість рейсів до 1 серпня.

Про це повідомляється на офіційному сайті МАУ.

Своє рішення авіаперевізник пояснив тим, що не може продавати квитки на рейси, які можуть не заповнитися або не будуть користуватимуться попитом.

"Зараз ми, напевно, закриємо всі продажі до, швидше за все, 1 серпня, для того, щоб була можливість призначати тільки ті рейси, які пасажир вважає реальними для виконання. А визначати ці рейси будемо виходячи з можливостей для туристичних поїздок ", - відзначили в компанії.

Наразі розкладі авіакомпанії залишилося три внутрішніх направлення на дати в червні: Київ-Одеса, Київ-Львів і Київ-Херсон.

З міжнародних рейсів від 5 липня можна купити авіаквитки у напрямку Київ-Лондон.

Як повідомлялося, ірландська авіакомпанія Ryanair запустила продажу квитківна 28 щотижневих рейсів з чотирьох міст України до Італії. Лоу-кост планує запустити нові маршрути вже від 6 липня. Наразі доступні квитки на рейси з Києва до Болоньї, Катанії, Бергамо і Рима. З Одеси і Львова доступні рейси до Болоньї, Бергамо і Риму. З Харкова можна буде полетіти до Бергамо. 

Відео Відкриття неба: куди та за яких умов українцям можна буде злітати з 15 червня

Відновлення регулярних авіаперельотів оголошено на понеділок. В аеропорту "Бориспіль" готуються приймати пасажирів. Проте, більшість країн українців у гості поки що не чекають. Куди та за яких умов можна буде злітати найближчим часом - у сюжеті.  

Відкриття неба: куди та за яких умов українцям можна буде злітати з 15 червня
Джерело матеріала
loader
loader