На межі з анексованим Кримом запрацювали всі пункти пропуску
На межі з анексованим Кримом запрацювали всі пункти пропуску

На межі з анексованим Кримом запрацювали всі пункти пропуску

Роботу всіхпунктів пропуску на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом відновлено в повному обсязі.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України. 

У перший день відновлення роботи КПВВ на окуповану територію України пропущено 54 особи, 12 особам окупанти відмовили в пропуску, мотивуючи відсутністю достатніх підстав. З окупованого Криму пропущено 108 осіб.

Серед відкритих пунктів - це Чонгар, Чаплинка і Каланчак. При перетині кордону у подорожніх перевірятимуть температуру, всі мають бути у захисних масах і рукавичках. Крім того, уряд минулого тижня вирішив, що обов'язкова обсервація для тих, хто перетинає адмінмежу, скасовується. Утім, подорожні мають давати письмову згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома".

Як повідомлялося, міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, що після повернення з-за кордону українцям не обов’язково тестуватися на коронавірус. 

Відео Владислав Криклій розказав, на яких умовах українці літатимуть за кордон

Відсьогодні відкриваються міжнародні авіаперельоти. Куди й на яких умовах українці літатимуть за кордон, як повертатимуться. А також як іноземці зможуть літати до України – поговоримо зараз. В студії "Сніданку" Міністр інфраструктури Владислав Криклій.   

Владислав Криклій розказав, на яких умовах українці літатимуть за кордон
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader