У Венедіктової відкрили справу через стеження за Порошенком
У Венедіктової відкрили справу через стеження за Порошенком

У Венедіктової відкрили справу через стеження за Порошенком

КИЇВ. 20 червня. УНН. В Офісі Генпрокурора відкрили відкрили кримінальне провадження через стеження за п'ятим Президентом України, народним депутатом Петром Порошенком. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Володимир Ар'єв, передає УНН.

"Офіс генпрокурорши відкрив провадження через стеження за Порошенком на автомобілях з номерами, відсутніми в реєстрі. Але розслідувати доручили ДБРам", - написав Ар'єр і додав копію відповіді Офісу Генпрокурора.

У документі зазначено, що Офісом генерального прокурора 12 червня 2020 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування доручено здійснювати слідчим Головного слідчого управління ДБР.

У Венедіктової відкрили справу через стеження за Порошенком - Фото 1

Нагадаємо, Офіс Генерального прокурора України подав до Печерського районного суду Києва клопотання щодо застосування до п’ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 10 млн грн.

Печерський районний суд столиці планував 18 червня розглянути клопотання про обрання міри запобіжного заходу Порошенку. Проте розгляд клопотання відклали до 1 липня.

Теги за темою
Україна Петро Порошенко
Джерело матеріала
loader
loader