Безпрецедентно: у Мексиці трійня народилася інфікованою коронавірусом
Безпрецедентно: у Мексиці трійня народилася інфікованою коронавірусом

Безпрецедентно: у Мексиці трійня народилася інфікованою коронавірусом

У Мексиці новонароджена трійня дали позитивний результат на новий коронавірус в "безпрецедентному" медичному випадку.

Про це повідомили місцеві органи охорони здоров'я, передає ВВС.

Медичні експерти вивчають, чи могла хвороба передатися через плаценту матері під час вагітності.

Двоє з дітей, один хлопчик і одна дівчинка, перебуваються в стабільному стані в лікарні в штаті Сан-Луїс-Потосі. Але другий хлопчик отримує лікування від респіраторного захворювання.

Представник комітету з охорони здоров'я штату сказав, що передавання інфекція під час множинних пологах ще не виявляли в світі, тому справа буде розслідувана.

Відомо, що дуже невелика кількість новонароджених заражаються вірусом після народження. Представники охорони здоров'я кажуть, що не вірять в те, що так було в цьому випадку. Державний секретар охорони здоров'я Моніка Ліліана Рангель Мартінес сказала: "Вони не могли заразитися в момент народження".

Батьки зараз проходять тестування, і влада стверджує, що вони можуть бути безсимптомними носіями хвороби.

У Мексиці зареєстровано понад 185 тисяч випадків захворювання на коронавірус, і 22,5 тисяч смертей від початку пандемії.

Нагадаємо, у Вашингтоні 27-річна жінка народила дитину, перебуваючи у медикаментозній комі після зараження коронавірусною інфекцією COVID-19.

Відео Як впливає COVID-19 на перебіг вагітності та пологів

У Київській області жінка із підтвердженим діагнозом коронавірусу народила дитину. Зараз і мама, і дитина на 14-денному карантині. Як впливає COVID-19 на перебіг вагітності та пологів – дізнавався "Сніданок".  Більше про коронавірус в Україні

Як впливає COVID-19 на перебіг вагітності та пологів
Джерело матеріала
loader
loader