Зґвалтована у Кагарлику дівчина розповіла, про що мріє
Зґвалтована у Кагарлику дівчина розповіла, про що мріє

Зґвалтована у Кагарлику дівчина розповіла, про що мріє

Неля Погребицька, яку у ніч проти 24 травня катували та зґвалтували поліцейські у відділку поліції у Кагарлику розповіла про життя у маленькому селі та про що мріє.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Українській правді.

26-річна дівчина, яка сама виховує хвору доньку заявила, що боїться за своє життя і за свою родину, а також хоче виїхати із села, оскільки там немає роботи. "Живемо оце перелякані. Жахаюсь ходжу людей... Та треба десь з цього села виїжджати, це точно. Батько каже, та не бійся, нічого не буде. Але я боюся. В мене немає ані роботи, ані захисту...Наче й привикла в селі, город люблю. На город, щоб все своє – пішов, вирвав. Але ж оце таке як сталось. Не знаю, що і думати, що далі робить. Привикли, що в селі, і садик близько. Але роботи немає в селі", - розповіла Неля.

Дівчина поділилася своїми бажаннями: "На роботу десь хочу піти, нормальну сім'ю якусь. І не боятися більше", та сказала, що мріє про про сукню та дерев'яну бесідку на дворі.

Також Неля розповіла і нові подробиці про катування у відділку поліції, як один з підозрюваних Микола Кузів бив її, обпікав запальничкою та погрожував електрошокером, а другий підозрюваний Сергій Сулима ґвалтував.

Нагадаємо:

  • У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейськихмісцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
  •  У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
  •  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
  • 22 червня Апеляційний суд м. Києва розглянув апеляційні скарги адвокатів підозрюваних щодо зміни останнім запобіжного заходу і ухвалив рішення залишити колишніх копів під вартою.
  • 25 червня адвокатки зґвалтованої дівчини дали першу пресконференцію за участі самої постраждалої Нелі Погребицької та розповіли про хід справи, погрози від підозрюваних та стан і побоювання дівчини.

Відео Жертва зґвалтування поліцейськими в Кагарлику боїться за своє життя

Нелі Погребіцькій, жертві зґвалтування поліцейськими в Кагарлику, пообіцяли на дати цілодобову охорону. Дівчині погрожують, тож вона боїться за своє життя. Про це заявили сьогодні на прес-конференції адвокати Нелі. А сама вона вперше з’явилася на людях після того, що з нею сталося місяць тому. Проте, сама Неля не розмовляла, за неї говорили захисники. Вони й повідомили - життю дівчини - вже через своїх адвокатів - погрожують її кати. У ніч проти 24 травня в Кагарлицькому відділку поліції дівчину били і ґвалтували впродовж 9 годин. Жертва вказала на двох поліцейських - Миколу Кузіва та Сергія Сулиму - вони зараз у СІЗО.

Жертва зґвалтування поліцейськими в Кагарлику боїться за своє життя
Джерело матеріала
loader
loader