Microsoft закриє майже всі свої роздрібні магазини
Microsoft закриє майже всі свої роздрібні магазини

Microsoft закриє майже всі свої роздрібні магазини

Microsoft оголосила про відмову від розвитку роздрібних магазинів Microsoft Store по всьому світу. Продовжать роботу лише чотири майданчики – у Нью-Йорку, Лондоні, Сіднеї та Редмонді.

24 канал повідомляє, що за заявою Microsoft компанія вирішила закрити усі магазини, позайк продажі компанії в мережі стрімко зростають, оскільки компанія торгує в основному цифровими продуктами.

Наші продажі через інтернет виросли, оскільки портфель продуктів перетворився в основному в цифрові пропозиції. Наша команда довела своєю успішною роботою, що може обслуговувати клієнтів за межами фізичних магазинів,
– мовиться у заяві компанії.

Microsoft закрила всі магазини ще в кінці березня через пандемію COVID-19, і з тих пір не оголошувала про старт їх роботи.

COVID-19 змінив плани Microsoft

За кілька останніх місяців компанія навчила клієнтів та співробітників віддаленій роботі. У Microsoft заявили, що будуть підтримувати цифрові продажу через microsoft.com, а також Windows Store і Xbox Store.

У магазинах Microsoft Store були представлені продукти Surface та Xbox, а також пристрої партнерів. Співробітники здійснювали консультації щодо роботи гаджетів і Windows, а також проводили заходи й семінари.

Теги за темою
Microsoft Техно Ґаджети Михайло Года
Джерело матеріала
loader
loader