У Києві затримали жителя Житомирської області, який вбив чоловіка і ще вісьмох поранив
У Києві затримали жителя Житомирської області, який вбив чоловіка і ще вісьмох поранив

У Києві затримали жителя Житомирської області, який вбив чоловіка і ще вісьмох поранив

Оперативники затримали у Києві чоловіка, який в Іршанську на Житомирщині поранив ножем дев'ятьох людей людей, внаслідок чого один чоловік помер.

Як зауважив начальник Головного управління Нацполіції у Житомирській області Юрій Олійник, чоловік переховувався в одній із зйомних квартир упродовж двох останніх діб. Його пересування було максимально обмеженим і кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"2 липня уночі в одному з мікрорайонів Києва розшуківці кримінальної поліції ГУНП Житомирщини затримали 40-річного жителя Іршанська. Чоловік перебував у розшуку після травмування у ході вуличного конфлікту дев'ятьох людей", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, зловмисник спочатку кілька днів переховувався в одному з дачних масивів Хорошівського району, а потім уночі попутним транспортом дістався столиці.

 

2 липня уночі в одному з мікрорайонів Києва розшуківці кримінальної поліції ГУНП Житомирщини затримали 40-річного...

Опубліковано Поліція Житомирської області Четвер, 2 липня 2020 р.

Відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує ув’язнення на термін до 15 років або довічне позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 21 червня у селищі Іршанськ Житомирської області сталася різанина в кафе, внаслідок якої дев'ять людей отримали поранення, один з поранених помер. 

Джерело матеріала
loader
loader