У Києві затримано чоловіка, який в Житомирській області убив одну людину і поранив ще вісьмох
У Києві затримано чоловіка, який в Житомирській області убив одну людину і поранив ще вісьмох

У Києві затримано чоловіка, який в Житомирській області убив одну людину і поранив ще вісьмох

Сьогодні вночі, 2 липня, в Києві співробітниками поліції Житомирської області був затриманий 40-річний житель смт Іршанськ, який під час вуличного конфлікту убив одну людину і поранив ще вісьмох. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

Як повідомлялося, 21 червня у смт Іршанськ (Хорошевський район, Житомирська область) в результаті конфлікту між відвідувачами одного з кафе виникла бійка, в результаті якої дев'ятеро людей отримали ножові поранення. Один з постраждалих, 28-річний чоловік, помер. Підозрюваний у нанесенні травм втік з місця події на автомобілі.

Правоохоронці виявили автомобіль зловмисника і провели ряд обшуків. Надалі був проведений комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення місця перебування підозрюваного.

"До їх проведення були залучені додаткові сили та засоби поліції, зокрема місцевість, в тому числі лісові масиви, навколо смт Іршанськ були ретельно перевірені і відпрацьовані. Подвірні та поквартирні обходи мешканців найближчих до місця події населених пунктів Хорошевського району охопили кілька тисяч чоловік. Проводилися й інші заходи непублічного характеру", - повідомили в Нацполиции.

В результаті дій правоохоронців підозрюваний був затриманий в одному зі спальних мікрорайонів Києва.

"За нашою інформацією, чоловік переховувався в одній з орендованих квартир протягом двох останніх діб. Його пересування були максимально обмежені і кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами", - розповів начальник поліції Житомирській області Юрій Олійник.

За наявною інформацією, чоловік кілька днів переховувався в одному з дачних масивів Хорошевського району, а потім вночі на попутному транспорті дістався до столиці.

На даний момент йому повідомлено про підозру за ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує ув'язнення на термін до 15 років або довічне позбавлення волі. Суд обрав запобіжним заходом утримання під вартою без права внесення застави.

Раніше підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

Теги за темою
Вбивство затримання
Джерело матеріала
loader
loader