Міжнародний перевізник FlixBus запустив внутрішні рейси Україною: напрямки та ціни
Міжнародний перевізник FlixBus запустив внутрішні рейси Україною: напрямки та ціни

Міжнародний перевізник FlixBus запустив внутрішні рейси Україною: напрямки та ціни

Німецька компанія автобусних перевезень FlixBus від 8 липня запускає перші три внутрішні рейси територією України. Відкриваютьсянапрямки з Києва до Одеси й Західної України.

Про це йдеться на сайті компанії.

Зокрема, від завтра стануть доступні такі напрямки: 

  • "Київ-Одеса-Затока": відправляється автобус тричі на тиждень (у п'ятницю, суботу та неділю, і у зворотньому напрямку в суботу, неділю та понеділок ); 
  • "Київ-Житомир-Рівне-Львів": курсуватиме щоденно (зупинки також будуть у Житомирі та Рівному);
  • "Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне - Львів - Ужгород": їздитиме двічі на тиждень (у середу і суботу автобус вирушає з Києва і назад до столиці - у понеділок і п’ятницю).

З Києва до Львова, Одеси, Затоки ціна квитка однакова і стартує від 499 грн. До Ужгорода пасажирам доведеться заплатити дещо більше - від 599 грн. А от до Рівного ціна квитка починається від 319 грн.

Придбати чи забронювати квитки можна, зокрема, на офіційному сайті FlixBus або у мобільному застосунку чи у касах.

Нагадаємо, від 25 червня компанія автобусних перевезень FlixBus відновила частину міжнародних маршрутів з України. Відкрилися напрямки до Кракова, Будапешта, Відня і низки німецьких міст, зокрема, Берліна, Магдебурга, Дрездена, Лейпцига, через Житомир, Рівне, Львів, Ужгород. А від 3 липня автобуси поїхали з Одеси через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль до чеського Плзеня через Прагу. 

Відео Євросоюз відкриває кордони, але не для України

Європейський союз відкриває зовнішні кордони. Втім, поки лише для дуже обмеженого числа країн - ні Росії, ні України, ні Білорусі в списку немає. Разом з тим, певні категорії українців таки зможуть в’їжджати в ЄС, починаючи відсьогодні. Хто отримає зелене світло, і коли настане черга інших - деталі у кореспондента Радіо Свобода Григорія Жигалова.

Євросоюз відкриває кордони, але не для України
Джерело матеріала
loader
loader