В "Ощадбанку" розповіли, хто може отримати іпотеку під 9,99%
В "Ощадбанку" розповіли, хто може отримати іпотеку під 9,99%

В "Ощадбанку" розповіли, хто може отримати іпотеку під 9,99%

"Ощадбанк" розширив коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99%. Крім медиків, програмою можуть скористатися державні службовці, співробітники Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Ощадбанк" розширив коло клієнтів, які можуть отримати кредит на житло під 9,99% у рамках програми "Звісно, 9,99" (раніше "Звісно, док"). Скористатись програмою, яку банк запустив у квітні цього року, крім працівників медичної сфери, відтепер можуть державні службовці, співробітники Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що для всіх клієнтів знижено процентну ставку на два відсоткових пункти за стандартними іпотечними програмами. Залежно від початкового внеску ставки стартують від 13,49%. 

"Ощадбанк" надає кредити на придбання нерухомості на первинному та вторинному ринку, а також кредити під іпотеку. Програми кредитування первинного ринку розробляються окремо з кожним забудовником.

Нагадаємо, від 1 липня "ПриватБанк" розпочав кредитування за держаною програмою “Доступне житло під 10%”. Водночас банк встановив процентну ставку за житловими кредитами на рівні 9,99%.

Джерело матеріала
loader
loader