Відомому російському актору заборонили в'їзд до України
Відомому російському актору заборонили в'їзд до України

Відомому російському актору заборонили в'їзд до України

Відомому російському актору заборонили в'їзд до України строком на три роки.

Як повідомляє пресслужба МВС, артист відвідував територію анексованого Криму. Сьогодні вранці знаменитість прилетів до аеропорту "Бориспіль" рейсом з Франкфурта і тут його українські прикордонники не пропустили.

Під час бесіди чоловік навідріз відмовлявся визнати відвідування анексованої Росією української території. Згодом він не зміг пояснити прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" своє перебування на одному з фестивалів в Криму минулого року. Як з'ясувалося, актор брав участь в зніманнях фільму "Балканський рубіж", які відбувалися в тому числі на тимчасово окупованому півострові. Фільм, до речі, отримав субсидію від Мінкультури РФ
повідомляє пресслужба МВС

Про кого саме йдеться не вказано, однак судячи з фото та у зв'язку зі згадуванням картини "Балканський рубіж" можна припустити, що до України не пустили актора Антона Пампушного. До нашої країни, до речі, він також прилетів на знімання. Проте йому найближчі три роки не дозволили перебувати на території України.

Антон Пампушний_1
instagram.com/anton_pampushnyy
Антон Пампушний

Нагадаємо, що у травні цього року відомому продюсеру Максу Фадєєву заборонили в'їзд до України. Побувати на території нашої країни артист зможе щонайменше через три роки.

Джерело матеріала
loader
loader