Одразу семеро українських бійців поранені під час обстрілу бойовиків на Донбасі
Одразу семеро українських бійців поранені під час обстрілу бойовиків на Донбасі

Одразу семеро українських бійців поранені під час обстрілу бойовиків на Донбасі

Російські збройні формування на Донбасі вкотре порушили Мінські домовленості і застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот". Інцидент стався в Донецькій області поблизу Новомихайлівки.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Внаслідок цього поранені шестеро бійців – у них осколкові травми. Ще один воїн був поранений внаслідок обстрілу з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Водяного.

"Загалом від початку сьогоднішньої доби семеро українських захисників отримали поранення. Їх усіх евакуаційною технікою оперативно доставлено до медичних закладів та надано належну допомогу лікарів", – йдеться в повідомленні.

Російські загарбники вкотре цілеспрямовано першими відкривають вогонь по позиціях наших захисників, підтверджуючи своє...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Вівторок, 14 липня 2020 р.

У штабі заявили, що такі дії окупантів не залишилися без відповіді.

"Вогнем у відповідь військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил подавили ворожу активність. Втрати противника уточнюються. На свої агресивні дії окупант і надалі отримуватиме адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників", – сказали в штабі ООС.

Відео На Донбасі терористи вбили українського військового медика

Воєнним злочином називають вбивство українського військового медика на Донбасі українські дипломати. В МЗС заявляють, що інформація про це буде розголошена максимально. Лікар був у складі групи, яка мала забрати тіло загиблого українського бійця з лінії фронту. Бойовики пообіцяли режим тиші: українська евакуаційна група була у білих шоломах та з чіткими розпізнавальними знаками. Але, попри це, терористи відкрили вогонь. Медик загинув. Його тіло залишається на полі бою. Там же - поранений розвідник, якого той намагався врятувати. Деталі – у сюжеті.

На Донбасі терористи вбили українського військового медика

Раніше повідомлялося, що 13 липня на передовій на Донбасі поблизу Зайцевого попри домовленість про припинення вогню підтримувані Росією бойовикиобстріляли групу військовослужбовців. Вони намагалися евакуювати з поля бою тіло українського бійця. Унаслідок обстрілу загинув медик, ще двоє військових були поранені.

Джерело матеріала
loader
loader