Випив 200 грамів горілки та сидру: винуватцю смертельної ДТП під Києвом обрали запобіжний захід
Випив 200 грамів горілки та сидру: винуватцю смертельної ДТП під Києвом обрали запобіжний захід

Випив 200 грамів горілки та сидру: винуватцю смертельної ДТП під Києвом обрали запобіжний захід

Під арешт. Суд ув'язнив на 2 місяці без права застави Антона Желепу – водія, який влаштував аварію під Києвом. Четверо людей тоді загинули – батьки та двоє дітей. За життя ще одного хлопчика борються лікарі.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

Антон Желепа перебував за склом та під конвоєм у залі суду. Його підозрюють у вчиненні аварії, де загинула майже уся родина - двоє дорослих та двоє дітей. Після того, як конвой його завів до скляної клітки, він не підводиться із лави навіть для відповіді судді. Скаржиться на переломи руки та ребер, а от про саму автопригоду вивідати у нього вдається надто мало. 

Усе сталося удень неділі: чоловік мчав у елітним передмістям Києва - Столичним шосе. Грав на дорозі у шахи - тобто намагався обігнати попутні автомобілі то зліва то справа. Чіпляє автобус і від цього на шаленій швидкості вилітає на зустрічну - лобом у лоб зіштовхується із Хюндаєм, у якому їхала родина. 

Дорослі і 4-річна дівчинка загинули одразу, її 10-річний братик помер на руках у медиків, за життя ще однієї дитини - хлопчика 14 років, борються лікарі.

Відео Суд ув`язнив на 2 місяці без права застави водія-призвідника аварії під Києвом

Під арешт. Суд ув`язнив на 2 місяці без права застави Антона Желепу: водія, який спричинив аварію під Києвом. Тоді загинули четверо людей: батьки та двоє дітей. За життя ще одного хлопчика борються лікарі. Деталі – у сюжеті.

Суд ув`язнив на 2 місяці без права застави водія-призвідника аварії під Києвом

Власники автомобіля напередодні розповіли, що Желепа приїхав влаштуватися до них на роботу. І тоді ж викрав елітний позашляховик.

"Він каже: Сан Санич, я вже не п'ю, нічого не вживаю, можна до вас на роботу влаштуватися? Я кажу: давай, приїжджай. Він приїхав влаштовуватися на роботу до мене. А я ось зайшов до сусіда, сказав йому почекати тут мене. Приходжу додому – а машини нема, ключів нема", – розповідає чоловік власниці автомобіля Олександр Нікітін.

Сьогодні на суді обвинувачений усе визнає – і що вживав алкоголь з наркотиками, і що дуже швидко мчав – десь під 180 кілометрів на годину.

"Я випив, може, грамів 200 горілки та випив ще яблучного сидру", – каже Желепа та додає, що пере цим ще й курив травку.

Але як опинився за кермом, каже, що не пам'ятає. 

Прокурорка зачитує підозру і каже: Желепа пом'якшень не заслуговує бо вже тричі притягався до кримінальної відповідальності зокрема за вчинення смертельної аварії та побиття правоохоронця. Але і це не все.

"Також він притягався до адміністративної відповідальності тричі щодо насильства сім'ї і 7 разів за статтею "Керування транспортом у стані сп'яніння", – каже прокурорка Дар'я Мілюкова.

Місце адвоката у залі - порожнє. Підозрюваний від нього відмовився. Від озвучення своєї позиції теж.

Долю підозрюваного на найближчі два місяці, поки триватиме слідство, суддя вирішив дуже швидко. Він повністю погодився із прокурором і тепер чоловік перебуватиме під вартою і можливості внести заставу у нього немає.

Джерело матеріала
loader
loader