Винуватця смертельної ДТП під Києвом сім разів позбавляли водійських прав
Винуватця смертельної ДТП під Києвом сім разів позбавляли водійських прав

Винуватця смертельної ДТП під Києвом сім разів позбавляли водійських прав

Підозрюваного у смертельній ДТП під Києвом Антона Желепу сім разів позбавляли прав на водіння транспортним засобом. У зв'язку з такою кількістю винесених рішень прокуратура поки не змогла встановити, чи позбавлений Желепа водійських прав на цей момент.

Про це заявила прокурорка Дарія Мілюкова, передає кореспондент ТСН.ua.

Як повідомила прокурорка, наразі ще немає експертизи щодо швидкості автомобілів, зокрема Mercedes Benz GL 250D, за кермом якого перебував підозрюваний Желепа. Разом з тим, вона повідомила, що зі слів підозрюваного, він пересувався зі швидкістю 180 км/год.

Також Мілюкова зазначила, що наразі немає даних експертиз щодо наркотичного сп'яніння підозрюваного.

Крім того, прокурорка повідомила, що, зі слів підозрюваного, він зараз ніде не працює. Також Желепа розповів, що у нього троє дітей. Правоохоронці перевіряють достовірність таких відомостей.

Мілюкова зазначила, що при Желепі на момент ДТП не було водійських прав. Однак, прокуратура не може на цей момент точно сказати, прав не було при собі або ж він взагалі позбавлений прав на кермування, оскільки згідно з опублікованими даними в реєстрах, Желепа був сім разів позбавлений водійських прав.

Нагадаємо, 12 липня на Старообухівській трасі під Києвом сталася жахлива аварія, у якій загинули батько, мати та двоє молодших дітей - 4-річна дівчинка та 10-річний хлопчик. Вижив лише їхній 14-річний старший брат, за життя якого наразі борються лікарі

У крові водія "Мерседеса" Антона Желепи, який влаштував смертельне ДТП в Київській області, вміст алкоголю після аварії перевищував норму у сім разів.

Сьогодні, 14 липня, Шевченківський райсуд Києва постановив взяти Антона Желепу під варту на два місяці. 

Джерело матеріала
loader
loader