США збільшили розмір допомоги Україні на боротьбу проти коронавірусу
США збільшили розмір допомоги Україні на боротьбу проти коронавірусу

США збільшили розмір допомоги Україні на боротьбу проти коронавірусу

Сполучені Штати Америки збільшили допомогу Україні на боротьбу та подолання наслідків пандемії COVID-19. Вони додатково нададуть 1,8 млн доларів.

Про це у Facebook повідомило Посольство США в Україні.

"На початку цього місяця США оголосили про збільшення фінансування, пов`язаного з COVID-19 для України, з 15,5 мільйонів доларів до майже 17,3 мільйона доларів. Ця нова порція фінансування майже на 1,8 мільйона доларів США спрямована на підтримку діяльності Міжнародної організації з міграції (МОМ) на сході України, допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим категоріям населення, ураженого конфліктом", - йдеться в повідомленні.

США продовжують підтримувати Україну у боротьбі з пандемією COVID-19 та її наслідками. На початку цього місяця США...

Опубліковано U.S. Embassy Kyiv Ukraine Вівторок, 14 липня 2020 р.

За інформацією, це фінансування МОМ допоможе запобігти поширенню COVID-19 шляхом надання гуманітарної допомоги, підтримки місць для проходження ізоляції та центрів лікування, програм охорони здоров`я, гігієни тощо.

Відео 195 тисяч інфікованих за добу - у світі не вщухає пандемія коронавірусу

Хвороба забрала ще 3700 життів - відтак, загальна кількість смертей від COVID перевищує 575 тисяч. У Всесвітній організації охорони здоров'я попереджають про погіршення пандемії - якщо країни не дотримуватимуться обмежувальних закладів.    

195 тисяч інфікованих за добу - у світі не вщухає пандемія коронавірусу

Раніше повідомлялося, що у світі кількість випадків зараження новим типом коронавірусу COVID-19 перевищила позначку 13 мільйонів. Зокрема, станом на 04:00 за київським часом вівторка, 14 липня, відомо про 13 061 792 пацієнтів, які підхопили нову інфекцію. Зазначається, що 571 840 із них померли від ускладнень захворювання, тоді як 7 221 190 - вилікувалися.

Джерело матеріала
loader
loader