У селі Житомирської області чоловік через ревнощі підпалив дружину
У селі Житомирської області чоловік через ревнощі підпалив дружину

У селі Житомирської області чоловік через ревнощі підпалив дружину

У селі Давидівки Житомирської області чоловік облив легкозаймистою речовиною та підпалив 41-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Поліції повідомили про злочин медики, до яких шпиталізували з опіками постраждалу. "Увечері між цивільним подружжям виник раптовий конфлікт на грунті ревнощів. У розпалі емоцій 50-річний чоловік облив, ймовірно, бензином, дружину, яка у цей момент лежала, та не очікувала такого розвитку ситуації. Зрозумівши серйозність його намірів, жінка схопилась втікати, однак одяг на ній спалахнув через кинутий співмешканцем в її сторону запалений сірник", - йдеться у повідомленні.

Жінка скидала одяг, охоплений полум’я, їй допомагали сусіди. В результаті вони загасили вогонь.

Попередньо, медики діагностували опіки ІІ ступеню 20% тіла жінки.

Чоловіка поліцейські затримали за місцем проживання. Він мав ознаки алкогольного сп’яніння.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтями 15 (Замах на злочин), 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. 

Триває встановлення усіх обставин події. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше у Рівненській області 3-річний хлопчик ненароком підпаливковдру 8-місячного братика. Відразу побіг кликати батька, який був надворі. Але кількох хвилин вистачило, щоб полум'я охопило дитину. 

Відео Трирічний хлопчик ненароком підпалив ковдру восьмимісячного братика

Немовля у вогні. У Рівненській області трирічний хлопчик ненароком підпалив ковдру восьмимісячного братика. Відразу побіг кликати батька, який був надворі. Але кількох хвилин вистачило, щоб полум`я охопило дитину. В якому стані обпечене маля - у сюжеті.

Трирічний хлопчик ненароком підпалив ковдру восьмимісячного братика
Джерело матеріала
loader
loader