У Миколаївській області фуру винесло на територію заправки, є загиблі
У Миколаївській області фуру винесло на територію заправки, є загиблі

У Миколаївській області фуру винесло на територію заправки, є загиблі

Поблизу селища Криве Озеро Миколаївської області вантажівка влетіла у дорожній відбійник. Потім її винесло на територію АЗС, де вона на смертьзбила двох чоловіків - 26-ти та 30-ти років.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

"Сьогодні, 30 липня, близько 13:00 на 297 км + 900 автодороги М-05 "Київ - Одеса", поблизу селища Криве Озеро, 47-річний водій вантажного автомобіля DAF з напівпричепом допустив зіткнення з дорожнім відбійником з наступним наїздом на двох чоловіків - 26-ти та 30-ти років, які перебували на прилеглій до автодороги території АЗС", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва пішоходи загинули на місці події. 

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Водію вантажівки загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 30 липня у Дніпрі на проспекті Нігояна зіткнулися дві вантажівки. Одна з них перевозила соняшникове насіння. В результаті ДТП фури перекинулися. 

Відео Масштабна ДТП: у Кам'янці-Подільському "швидка" зіткнулася з легковим авто

У Кам'янці-Подільському зіткнулася "швидка допомога" з легковим авто. Медики везли в лікарню пенсіонерку. "Швидка" мчала з увімкненими звуковими та світловими сигнальними маячками, але на перехресті двох вулиць "Хонда" її не пропустила. У результаті семеро людей з різними травмами та переломами опинилися у реанімаційному та травматологічному відділеннях Кам'янець-Подільської районної лікарні. Не госпіталізували лише водія та лікарку  "швидкої" , бо у них забої. У хворої  жінки, яку везли у лікарню з приступом хронічного захворювання, ще й додалися переломи шийних хребців. Трьох пасажирів "Хонди" рятувальники витягали з машини з допомогою спецінструментів. Водію легковика вже зробили дві операції - він у найтяжчому стані.

Масштабна ДТП: у Кам'янці-Подільському "швидка" зіткнулася з легковим авто

 

Джерело матеріала
loader
loader