Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео
Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео

Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео

Буря в Донецькій області 31 липня наробила лиха – пошкодила будинки, позбавила села світла. У селищі Велика Новосілка зірвало дах із місцевої лікарні, а на автомобілі "швидкої" попадали дерева.

Негода на Донеччині 31 липня: що відомо

Негода під кінець липня вирувала не лише на заході України, а й на сході, пише24 канал. Зокрема, у п'ятницю, 31 липня, у Великоновосілківському районі Донецької області буревій пошкодив будинки й позбавив кілька сіл світла.

Сильний ураганний вітер зірвав дахи з декількох будинків, навіть із будівлі місцевої лікарні. Люди пишуть у соцмережах, що лікарню лише нещодавно відремонтували. Також на автомобілі "швидкої" попадали дерева.

Вітер погнув рекламні щити, повалив дерева впоперек десятків вулиць, дорогами стало неможливо пересуватися, обірвані й лінії електропередач. Фото та відео негоди та її наслідків люди опублікували у соцмережах. 

Негода на Донеччині та її наслідки: дивіться фото та відео з соцмереж

 

Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 1 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 2 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 3 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 4 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 5 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 6 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 7 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 8 Ураган на Донеччині зривав дахи та розкидав дерева: фото і відео - Фото 9

 

Про негоду в Україні наприкінці липні: що відбувалося

  • Сильна злива накрила 31 липня Харків: затопило вулиці у різних районах міста.
  • 30 липня буревій і злива раптово накрили Сторожинецький район у Чернівецькій області: у близько 30 будинків сильний вітер пошкодив дах, 9 сіл залишилися без електрики.
  • 29 липня у Рівненській та Волинськійобластях пройшли потужні зливи та буревії: затопило вулиці, вітер повалив кілька десятків дерев на дороги.
  • 28 липня на Хмельниччині сильна злива та буревій завдали удару по обласному центру: вулиці міста затопило, а потужний вітер повалив дерева та навіть електроопори.
  • Надвечір 27 липня страшна негода накрила Івано-Франківськ: містом пройшла сильна злива з грозою, затопило низку вулиць у середмісті – вони буквально "попливли".
  • Погода у курортному селищі Кирилівка на Запоріжжі не сприяла відпочинку: потужна гроза 26 липня буквально за хвилини вулиці перетворила на ріки.
Теги за темою
Новини України прогноз погоди Олесь Друкач
Джерело матеріала
loader
loader