Turkish Airlines відновила прямі рейси до Харкова
Turkish Airlines відновила прямі рейси до Харкова

Turkish Airlines відновила прямі рейси до Харкова

Перший літак турецького авіаперевізника прибув до України із завантаженням 67% і вилетів назад без єдиного вільного місця.
Іллюстрація REUTERS
Іллюстрація REUTERS

Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Завантаження

"Перший літак турецького авіаперевізника прибув до України із завантаженням 67% і вилетів назад без єдиного вільного місця", - відзначили в прес-службі.

Розклад

Turkish Airlines буде літати до Харкова чотири рази на тиждень за змішаним розкладом. Щопонеділка і щоп'ятниці авіакомпанія буде виконувати рейси ввечері, щосереди та щонеділі - вранці.

Хронологія подій

З 20 березня 2020 року Turkish Airlines призупинила здійснення регулярних авіарейсів у зв'язку з поширенням коронавирусу COVID-19.

2 квітня 2020 року авіакомпанія Turkish Airlines оголосила про продовження скасування всіх міжнародних і більшості внутрішніх рейсів до 1 травня.

1 липня 2020 року Turkish Airlines відновила регулярні пасажирські польоти в Україну після 3,5-місячної перерви, виконавши рейс зі Стамбула в київський аеропорт Бориспіль.

    Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.

    Джерело матеріала
    loader
    loader