Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту
Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту

Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту

Баварія ще з 3 серпня потерпає від потужних злив. Велика кількість води призвела до зсувів ґрунту та сильних паводків у регіонах. Дороги та автомобільні траси паралізовані, подекуди скасований рух потягів.

Негода у Баварії: що відомо

Через сильні дощі у декількох місцях у південно-східній Баварії виникли паводки. Про це повідомляє BR24.

Рятувальники кажуть, що протягом дня отримали понад пів тисячі викликів. Попри паводки вони встигли вчасно дістатися до дитячого табору у горах та евакуювати усіх відпочивальників. У підніжжі гір через зсуви ґрунту заледве не опинилися під землею кілька будинків. За попередньою інформацією, рівень води у Дунаї повинен досягти найвищого рівня.

Перекритий рух на деяких регіональних автобанах. Подекуди скасували рух потягів. Синоптики прогнозують, що ситуація може погіршитися найближчими днями. Влада вже попередила про це місцеве населення.

Зсуви ґрунту та паводки у Баварії / Фото PNP

Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 1 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 2 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 3 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 4 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 5 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 6 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 7 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 8 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 9 Потужна негода прийшла у Німеччину: Баварія потерпає від сильних паводків та зсувів ґрунту - Фото 10

 

 

 
Теги за темою
Альона Захарова
Джерело матеріала
loader
loader