ЦВК Білорусі зареєструвала скаргу Тихановської на результати виборів
ЦВК Білорусі зареєструвала скаргу Тихановської на результати виборів

ЦВК Білорусі зареєструвала скаргу Тихановської на результати виборів

Центральна виборча комісія Білорусі зареєструвала скаргу кандидата в президенти Білорусі Світлани Тихановської на результати голосування. 

Про це ТАСС повідомили у ЦВК.

"Скарга Тихановської зареєстрована", - сказав співрозмовник агентства. До слова, скаргу до ЦВК Тихановська подала вчора, 10 серпня. 

Слід зауважити, що два інші кандидати в президенти Білорусії Андрій Дмитрієв і Сергій Черечень повідомили, що також оскаржуватимуть у Центрвиборчкомі 
результати виборів 9 серпня.

Нагадаємо, 9 серпня у Білорусі пройшли вибори президента. Після оприлюднення даних перших екзитполів, білоруси вийшли на акції протестів у багатьох містах країни. Сталися перші сутички з ОМОНом.

10 серпня ЦВК Білорусі оприлюднило результати виборів. Згідно з офіційними даними, Олександр Лукашенко переміг з результатом 80,23%. Його головна опонентка Світлана Тихановська отримала 9,9% голосів. Вона не визнала результати виборів та оголосила себе переможцем. 11 серпня зранку Тихановська виїхала до Литви.

Відео Білорусь сьогодні: що відбувається в країні після виборів — Андрій Стрижак

 Білорусь продовжує лихоманити після президентських виборів. У країні тисячі затриманих. Це вже офіційні дані білоруської міліції. Що нині відбувається в столиці Білорусі? З нами на прямому зв'язку з Мінська громадський активіст, блогер Андрій Стрижак.   

Білорусь сьогодні: що відбувається в країні після виборів —  Андрій Стрижак

 

Джерело матеріала
loader
loader