Кравчук запропонував замінити поняття "особливий статус" Донбасу на інше
Кравчук запропонував замінити поняття "особливий статус" Донбасу на інше

Кравчук запропонував замінити поняття "особливий статус" Донбасу на інше

Голова делегації України в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук вважає, що необхідно замінити поняття "особливий статус" Донбасу на "особливий режим адміністративного управління". За його словами, це відповідає тим реформам, що проводяться Україною у сфері місцевого самоврядування, і ухваленим законам.

Про це Кравчук сказав в ефірі телеканалу "Дім".

Він зауважив, що поняття "особливий статус" Донбасу сформульовано в тих документах, які ухвалені в рамках мінської тристоронньої групи.

"Ми пропонуємо замість загального поняття "особливий статус" внести інші поняття... Ми просимо зрозуміти нас і врахувати таке формулювання - особливий режим адміністративного управління. Це відповідає тим реформам, що проводяться Україною щодо місцевого самоврядування, і нашим законам", - додав Кравчук.

Нагадаємо, 10 серпня експрезидент України Леонід Кравчук розповів, з ким з людей з ОРДЛО він би сів за стіл переговорів: це люди, які не брали участь у війні і представляють громадянське суспільство.

Відео Захищає Україну на Донбасі, а отримати громадянство не може: історія добровольця з Узбекистану 

Приїхав з Узбекистану в Україну заробити гроші на весілля сину і добровольцем вирушив воювати на Донбас! На Житомирщині вже рік учасник бойових дій, Юлдаш Тагаєв, намагається отримати громадянство або хоча б посвідку на постійне проживання в Україні. Кілька років чоловік захищав Україну од московитів на Сході. Має бойові відзнаки, але навіть пенсію отримати не може! Без даху над головою, він живе на пожертви побратимів. Дивіться його історію.  Повні випуски дивіться на 1+1 video

Захищає Україну на Донбасі, а отримати громадянство не може: історія добровольця з Узбекистану 

 

Джерело матеріала
loader
loader