"Я виходжу з колективу": Притула залишає акторство і "Вар'яти-шоу"
"Я виходжу з колективу": Притула залишає акторство і "Вар'яти-шоу"

"Я виходжу з колективу": Притула залишає акторство і "Вар'яти-шоу"

Шоумен Сергій Притула,який балотуватиметься у мери Києва від партії "Голос", оголосить про завершення акторської кар'єри та участь у проєкті "Вар’яти-шоу".

Про це Сергій Притула розповів у інтерв’ю "Лівому березі".

Аби закрити питання поєднання політичної діяльності та творчої діяльності, шоумен вирішив залишити акторську діяльнясть. "Раз і назавжди, я оголошу про свій вихід з "Вар’яти-шоу" і закінчення своєї акторської кар’єри. Це той крок, який мені трішки важко робити, зважаючи на те, що я десять років віддав цьому колективу і розвитку україномовного гумору", - розповів Притула.

За його словами, він на останок візьме участь у зйомках останнього сезону "Вар’ятів". "Після чого хлопці підуть у самостійне плавання. Я виходжу з колективу і як очільник, і як редактор, і як актор", - додав він.

Як повідомлялося, Сергій Притула балотуватиметься у мери Києва від партії "Голос" під час місцевих виборів в Україні. Він заявив про це під час презентації політсили 11 серпня.

Відео Місцеві вибори в Україні можуть перенести, якщо половина держави буде у "червоній зоні"

Місцеві вибори можуть перенести, якщо половина країни буде у "червоній зоні". Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. За його словами, якщо суворий карантин буде у половині країни, влада має задуматися про доцільність проведення масових заходів, в тому числі і виборів. В цьому орієнтуються на польський досвід - там через пандемію переносили президентські вибори. Більше про коронавірус в Україні

Місцеві вибори в Україні можуть перенести, якщо половина держави буде у "червоній зоні"
Джерело матеріала
loader
loader