Голова Тернопільської ОДА підхопив коронавірус
Голова Тернопільської ОДА підхопив коронавірус

Голова Тернопільської ОДА підхопив коронавірус

Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш заразився на коронавірусну інфекцію. 

Про це він сам написав у соцмережі Facebook.

"Друзі, тільки дослідження на COVID-19 показали у мене позитивний результат, - повідомив він.

Труш уточнив, що лікарі призначили йому курс медикаментозного лікування. За його словами, самопочуття після цього не покращилося. Він буде працювати дистанційно. 

Нагадаємо, 11 серпня повідомлялося, що у Чорткові Тернопільської областілабораторно підтверджено 33 випадки захворювання у філії ТОВ "СЕ Борднетце Україна". У приміщенні провели дезінфекцію, та посилили протиепідемічні заходи. 

Відео Кількість важких пацієнтів з COVID-19 збільшується, а в лікарнях не вистачає профільних медиків

Число пацієнтів із важкою формою коронавірусу збільшується, а в лікарнях не вистачає профільних медиків. Про це кажуть в Міністерстві охорони здоров’я. Вже другу добу поспіль кількість нових хворих на COVID-19 - більше 2 тисяч. Шпиталізували понад 4 сотні недужих. Померли 23 людини. Найбільше нових випадків зараження у Чернівецькій, Тернопольській, Харківській, Івано-Франківській, Одеській та Львівській областях, а також у Києві. Медики попереджають: якщо кількість хворих зростатиме такими ж темпами, доведеться обирати, кого шпиталізувати. "Укрзалізниця", тим часом, закрила продаж квитків у "червоній карантинній зоні". Подробиці про всі зміни руху поїздів є на сайті "Укрзалізниці". Більше про коронавірус в Україні

Кількість важких пацієнтів з COVID-19 збільшується, а в лікарнях не вистачає профільних медиків
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader