Поки мати стояла на касі: молодик на АЗС у Борисполі викрав 4-річну дівчинку
Поки мати стояла на касі: молодик на АЗС у Борисполі викрав 4-річну дівчинку

Поки мати стояла на касі: молодик на АЗС у Борисполі викрав 4-річну дівчинку

Невідомий чоловік підійшов до дівчинки у магазині на заправці у Борисполі, схопив її, переніс до свого автомобіля та поїхав геть. У цей час батько дитини був у своїй машині поруч, а мати стояла на касі.

Інцидент трапився увечері п'ятниці, 28 серпня, у Борисполі Київської області на автозаправці на вулиці Лютневій, 1. Розповіли про викрадення дитини у спільноті "Київ Оперативний". 

Що відомо про викрадення дитини в Борисполі

  • За попередньою інформацією, чоловік схопив дівчинку на АЗС, коли та розглядала іграшки, і коли батьки дитини втратили пильність – батько сидів у своїй машині, а мати стояла на касі. 
  • Викрадач забрав дівчинку до своєї автівки та зник у невідомому напрямку. На щастя та завдяки оперативній реакції правоохоронців, які оголосили в області план "Перехоплення, підозрюваного вдалося затримати. 
  • Дитина у безпеці, загрози її життю та здоров'ю немає. Батьки, однак, наразі інцидент не коментують. 
  • З коментарів до дописів у соцмережах хіба відомо, що підозрюваного звуть Максим, він має магазин канцтоварів і начебто цілком порядна людина. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Викрадача знайшли ᅠ ᅠ ️УВАГА️ #розшук Сьогодні близько 20:00-20:30 викрали дитину по вулиці Лютневій 1 на АЗС ОККО! ᅠ Викрадачі були на автомобілі #КІА ( #АІ1301СО ). Дитина 2015 року народження. Наразі в Київській області введено оперативний план перехоплення по розшуку та затриманню даного авто. ️Велике прохання, якщо хтось побачить цю дитинку, або авто будь ласка повідомте в поліцію за номером 102!!!

Допис, поширений ПРО БОРИСПІЛЬ • НОВИНИ • ПОДІЇ (@boryspilchany)

Теги за темою
Новини України Київ Кримінал Діти і неповнолітні Олесь Друкач
Джерело матеріала
loader
loader