ЦВК оголосила дату старту передвиборчої кампанії місцевих виборів
ЦВК оголосила дату старту передвиборчої кампанії місцевих виборів

ЦВК оголосила дату старту передвиборчої кампанії місцевих виборів

Уже наступної суботи, 5 вересня, в Україні офіційно стартує виборчий процес місцевих виборів.

Цю дату на своєму засіданні 30 серпня призначила Центральна виборча комісія.

"Рішення ухвалене на виконання вимог Виборчого кодексу України. При цьому взято до уваги постанову Верховної Ради України від 15 липня 2020 року "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році", постанови ЦВК від 8 серпня 2020 року № 160 "Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року", №161 "Про неможливість проведення перших виборів депутатів окремих сільських, селищних, міських рад Донецької і Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року" та від 14 серпня 2020 року №176 "Про призначення перших виборів депутатів районних рад на 25 жовтня 2020 року", - повідомили в ЦВК.

Водночас комісія внесла зміни до раніше затвердженого календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року та виклала його в новій редакції.

Відео В Україні наближаються місцеві вибори

В Україні стартував новий політичний сезон: в ніч проти суботи запалав Мерседес нардепа Гео Лероса. За словами свідків, це був підпал. Двома днями раніше на трасі "Київ-Харків" юрба невідомих у балаклавах чинили напад на поплічників Ілля Киви з "Оппозиційної платформи – За життя". Все це має одне пояснення - місцеві вибори. До офіційного старту кампанії ще цілий тиждень. Із чим країна входить в нову політичну осінь – розкаже ТСН.

В Україні наближаються місцеві вибори

 

Джерело матеріала
loader
loader