Wizz Air від вересня скасовує рейси з України до Будапешта: перелік
Wizz Air від вересня скасовує рейси з України до Будапешта: перелік

Wizz Air від вересня скасовує рейси з України до Будапешта: перелік

Авіакомпанія Wizz Air від 1 вересня скасовує рейси з України до Будапешта. Причиною цього є те, що Угорщина через зростання захворюваності на коронавірус закриє свої кордони для іноземців.

Про це повідомляє lowcost.ua.

"Угорщина закриє свої кордони для нерезидентів з 1 вересня, щоб спробувати обмежити кількість випадків інфікування на коронавірус, що зростає. Деталі закриття кордонів та винятки із загальної заборони поки не уточнюють, але повідомляється, що збережеться дозвіл на транзитний проїзд", - йдеться у повідомленні.

Від 1 вересня Wizz Air до мінімуму скоротить виконання рейсів з аеропортів Будапешта та Дебрецена. Під скорочення потраплять і рейси до угорської столиці з п’яти міст України.

Загалом авіакомпанія планує скасувати рейси на понад 60 напрямках із Будапешта та Дебрецена.

Рейси Wizz Air з України в Угорщину, які будуть скасовані:

  • Київ – Будапешт до 30 вересня;
  • Львів – Будапешт до 1 жовтня;
  • Запоріжжя – Будапешт до 2 жовтня;
  • Одеса – Будапешт до 2 жовтня;
  • Харків – Будапешт до 3 жовтня.

Нагадаємо, українцям за останні два тижні відкрили кордони Казахстан, Судан, Сьєрра-Леоне і Руанда, які раніше були закритими у зв'язку з карантином, запровадженим через пандемію коронавірусу. Станом на 28 серпня громадяни України можуть подорожувати до 46 країн світу.

Відео Двох чоловіків зняли із рейсу на Туреччину, бо ті відмовились вдягти захисні маски

У Запорізькому аеропорту двох чоловіків зняли із рейсу на Туреччину через те, що відмовились вдягти захисну пов'язку. Відео інциденту зняли свідки. На любительських кадрах видно, як пасажири здіймають справжній галас ще на вході до салону літака. Хоча принаймні в одного з бунтівників маска на обличчі є, але опущена на підборіддя. Після бурхливої суперечки обох пасажирів таки вивели з салону. Їх провели територією летовища до виходу аеровокзалу. У приймальні запорізького аеропорту кореспондентів ТСН запевняють - про інцидент не чули. А от інші відпочивальники в коментарях під скандальним відео написали: з обома бунтівниками опинилися на наступному рейсі на Анталію.  

Двох чоловіків зняли із рейсу на Туреччину, бо ті відмовились вдягти захисні маски
Джерело матеріала
loader
loader