На Донбасі зберігається режим "тиші"
На Донбасі зберігається режим "тиші"

На Донбасі зберігається режим "тиші"

Від початку доби, 3 вересня, на Донбасі порушень режиму припинення вогню не було. По всій лінії фронту зберігалася тиша.

Про це повідомили у пресслужбі ООС.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Від початку поточної доби порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не було. По всій лінії фронту спостерігалася тиша", - йдеться у повідомленні. 

Там додали, що паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи Об’єднаних сил продовжують локалізувати масштабні пожежі на території Луганської та Донецької областей. 

Нагадаємо, 3 вересня під час ліквідації пожежі на Луганщині загинув військовослужбовецьЗбройних сил України. Старшину Артема Бондаренка вважали безвісти зниклим. 

Відео Фокін запропонував надати особливий статус Донбасу

Загальна амністія бойовикам, особливий статус Донбасу та вибори на території ОРДЛО. Пропозиція заступника голови української делегації у тристоронній групі в Мінську Вітольда Фокіна про спосіб досягнення миру на умовах Росії розбурхала суспільство. А перед тим очільник делегації Леонід Кравчук запропонував депутатам погодитись на ультиматум росіян в Мінську та змінити постанову про проведення жовтневих виборів, дозволивши їх на окупованому Донбасі. Чи є за цими заявами реальні наміри та що каже офіційна влада – розповість ТСН.    

Фокін запропонував надати особливий статус Донбасу
Джерело матеріала
loader
loader