"Була відкрита гра": Шевченко назвав ключовий фактор перемоги над Швейцарією
"Була відкрита гра": Шевченко назвав ключовий фактор перемоги над Швейцарією

"Була відкрита гра": Шевченко назвав ключовий фактор перемоги над Швейцарією

Андрій Шевченко / фото REUTERS

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Швейцарією (2:1) в матчі першого туру нового сезону Ліги націй.

Прес-конференцію фахівця опублікував YouTube-канал УАФ.

Шевченко заявив, що долю поєдинку вирішила реалізація моментів, яка була кращою у його підопічних:

"Суперник не дозволяв нам багато чого, вони пресингували, діяли по всьому полю. Це фізично дуже сильна команда. Цього вимагає сучасний футбол, була відкрита гра з боку обох команд. Ми забили голи, скориставшись нашими моментами. У Швейцарії також були епізоди, але сьогодні ми зіграли краще в завершальній стадії.

Суддя відпрацював сьогодні дуже чисто, давши всього дві жовті картки. Не думаю, що VAR був потрібен в цій грі. Арбітр з повагою ставився до обох команд".

Тренер також відзначив виступ захисників Олександра Тимчик та Богдана Михайличенка, які дебютували у складі збірної:

"У першу чергу хочу відзначити дебютантів - вийшли на першу гру проти дуже непростого суперника, виконали повністю ті завдання, які ми перед ними ставили. Перший гол стався з хорошого підключення Тимчика, я дуже задоволений. У принципі, ми сьогодні могли використовувати тільки три заміни . Стан футболістів був різним, але вони тримали темп гри. Я бачив, що заміни були не потрібні. Ми добилися результату, значить рішення були виправдані ".

Україна стартувала в новому сезоні Ліги націй: головне

  • Команда під керівництвом Андрія Шевченка продовжила свою серію без поразок до 12 матчів. Остання невдача команди відбулася ще 16 листопада 2018 року в грі зі Словаччиною (1:4) також в Лізі націй.
  • Збірна України дебютувала в Лізі А, в яку підвищилася за результатами першого розіграшу Ліги націй в сезоні-2019/20. Суперниками нашої збірної по групі крім Швейцарії будуть Німеччина та Іспанія.
  • Наступний матч українці проведуть проти іспанців. Гра відбудеться в Мадриді 6 вересня на стадіоні "Альфредо Ді Стефано" за порожніх трибун.
  • Збірні Німеччини та Іспанії в першому турі розійшлися миром - 1:1.
  • Раніше був опублікований повний календар української збірної в Лізі націй.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Данило Слесь

Джерело матеріала
loader
loader