Wizz Air братиме гроші за надання місць поруч
Wizz Air братиме гроші за надання місць поруч

Wizz Air братиме гроші за надання місць поруч

Wizz Air ввів платну послугу "місця поруч" / фото REUTERS
Wizz Air ввів платну послугу "місця поруч" / фото REUTERS

Новою послугою "Місця поруч" можуть скористатися тільки два дорослих пасажири, які купують квитки в рамках одного бронювання за тарифом Basic без включеного вибору місць, пише Аvianews.com.

Вартість послуги складає 12 євро за переліт в одну сторону і 24 євро за переліт в обидві сторони. У разі, якщо бронювання оформляється туди-назад, збір необхідно сплатити відразу в обидві сторони.

Як уточнили в Wizz Air, дана послуга не дозволяє обирати місця, але гарантує посадку поруч у салоні. Також, пасажири точно не зможуть розраховувати на місця в аварійних рядах і перших рядах поруч із входом у літак.

Номери місць мандрівники зможуть дізнатися тільки після проходження онлайн-реєстрації, яка відкривається за 48 години до вильоту.

У звичайному випадку система реєстрації може розсадити пасажирів, які не обрали місця в різних частинах салону, навіть якщо квитки купувалися в рамках одного бронювання.

Така політика дозволяє авіакомпаніям заробляти додаткові гроші на зборі за вибір місць або на продажу дорожчих тарифів із включеним вибором місць.

Wizz Air почав привласнювати конкретні місця в посадкових талонах усім пасажирам у 2015 році. До цього моменту лоукост застосовував вільне розсадження, коли пасажир при вході в салон міг зайняти будь-яке вільне крісло крім місць у перших і аварійних рядах.

Вас також можуть зацікавити новини

  • Авіакомпанія Wizz Air відкрила у Львові другу базу в Україні (фоторепортаж)
  • Авіакомпанія Wizz Air запустить 14 нових маршрутів з України в Італію
  • Wizz Air скасовує всі рейси між Україною та Угорщиною
  • Wizz Air запускає рейси з України до Чехії

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.

Автор: УНІАН

Джерело матеріала
loader
loader