У Києві почнуть продавати сувеніри із "запахом столиці"
У Києві почнуть продавати сувеніри із "запахом столиці"

У Києві почнуть продавати сувеніри із "запахом столиці"

У Києві з'явився сувенір із "запахом столиці".

Про це повідомляється на офіційній сторінці Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації в Facebook.

“У Києва тепер є свій власний аромат “Київський каштан”! Аромат виготовлений у формі декоративного саше та має свіжий і солодкий запах квітів каштану”, - йдеться у повідомленні.

Коли сувенір з'явиться в продажу та скільки коштуватиме, поки що невідомо.

"Дуже скоро поділимось з вами інформацією, де можна буде затестити аромат Києва, міста каштанів!", - зазначили в повідомленні.

Тим часом, у травні на Хрещатику, на місцях, де раніше були каштани, – висадили ялівці.Міську владу та комунальників нищівно розкритикували у соцмережах за спотворення візитівки Києва.

Своєю чергою, міський голова Віталій Кличко пообіцяв, що кущі на Хрещатику ростимуть тимчасово. Наступного року вулицю будуть реконструювати. Саме тому цьогоріч висаджувати великі дерева не мало сенсу. Перед ремонтом ялівці пересадять у місцеві парки і сквери. Каштани ж не рекомендують пересаджувати, наголосив Кличко.

Відео Хрещатик без каштанів: що буде з головною вулицею столиці – пряме включення

Києву пропонують новий символ. На головній вулиці столиці висадили кущі ялівцю, де раніше росли каштани. Чиновникам і комунальникам неабияк перепало за таке рішення. А от чи повернуться каштани – на щойно відкритому метро на Хрещатик - у сюжеті. 

Хрещатик без каштанів: що буде з головною вулицею столиці – пряме включення
Джерело матеріала
loader
loader