Богдан проковтнув язика перед допитом у ДБР: "Не думав, що так"
Богдан проковтнув язика перед допитом у ДБР: "Не думав, що так"

Богдан проковтнув язика перед допитом у ДБР: "Не думав, що так"

У понеділок, 14 вересня, об 11 ранку почався допит колишнього глави офісу президента України Андрія Богдана в Державному бюро розслідувань. Так, екс-чиновник в інтерв'ю розповів про те, що у верховного Головнокомандувача Збройних Сил України нібито є домовленості з посадовими особами країни-агресора РФ і не тільки.

Читайте Знай в Google News!

"9 вересня 2020 року в інтерв'ю одному з видань екс-голова офісу президента Андрій Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей з російськими посадовими особами з питань статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими і ряду інших домовленостей, непередбачених законами і нормативно правовими актами або іншими директивами верховного Головнокомандувача Збройних Сил України. Враховуючи суспільну значимість порушених питань, слідчі Державного бюро розслідувань запрошують Андрія Богдана для проведення слідчих дій і перевірки озвучених ним фактів в якості свідка", - заявили у відомстві.

Андрій Богдан перед допитом дав короткий коментар журналістам. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"знав чим закінчиться, але не думав, що так швидко", - сказав Богдан.

"Знал чем закончится, но не думал, что так быстро": Богдан перед допросом в ГБР пообщался с журналистами. Подпишись - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjBFfYHcsecJQ Бывший глава Офиса президента понятия не имеет, по какому делу его вызвали правоохранители. СМИ он заявил, что уголовное дело зарегистрировано еще 19 августа, когда интервью даже не планировалось. Богдан назвал такие действия мошеническими, ведь на допрос его вызвали как раз после телеэфира с Гордоном. Суть криминального дела ему обязаны рассказать непосредственно перед самим допросом, поэтому Богдану самому интересно узнать детали. Бывший соратник президента также сообщил, что будет ходить на все допросы и не исключил своего появления в политике, если на это будет запрос от украинцев. PavlovskyNEWS

Geplaatst door Pavlovsky News op Maandag 14 september 2020

При цьому колишній глава офісу президента заявив журналістам, що поняття не має, у якій справі його викликали правоохоронці і зазначив, що кримінальна справа зареєстрована ще 19 серпня, коли інтерв'ю ще не було і в планах.

"Богдан назвав такі дії шахрайськими, адже на допит його викликали якраз після телеефіру з Гордоном.  Суть кримінальної справи йому зобов'язані розповісти безпосередньо перед самим допитом, тому Богдану самому цікаво дізнатися деталі. Колишній соратник президента також повідомив, що буде ходити на всі допити і не виключив своєї появи в політиці, якщо на це буде запит від українців", - сказано в повідомленні зі слів Богдана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше 

Нагадавши, у Зеленського заметушилися через гучні заяви Богдана.

Як повідомляв Знай. ua, про що Єрмак (не)домовився в Берліні.

Також Знай. ua писав, що права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани.

Теги за темою
Володимир Зеленський Офіс Президента ДБР Андрій Богдан
Джерело матеріала
loader
loader