З'явилося перше відео хлопчика, збитого сином кандидата в мери Кривого Рогу на "тисячці"
З'явилося перше відео хлопчика, збитого сином кандидата в мери Кривого Рогу на "тисячці"

З'явилося перше відео хлопчика, збитого сином кандидата в мери Кривого Рогу на "тисячці"

11-річний хлопчик, який півтора тижні тому в Кривому Розі постраждав у ДТП за участю сина кандидата в мери від "Слуги народу", продовжує успішнопроходити лікування в обласній лікарні Дніпра у відділенні нейрохірургії.

За словами мами Наталії Іванівни, Сашко швидко одужує і зараз почувається набагато краще, повідомляє у вівторок, 15 вересня, "Krivbass.city".

"У нас вже все добре, ми вже гуляємо щодня - і довго ми гуляємо. Як бачите самі, дитина посміхається, він уже веселий. У нас вже нічого не болить", - ділиться жінка.

Наталія Іванівна сподівається, що вже скоро хлопчик буде вдома.

"Чекаємо швидше, коли нас випишуть додому. Крапельниці нам доставлять. Тому, сподіваємося, ми в п'ятницю будемо вдома", - каже вона.

Покращене самопочуття дитини вже дозволило матері на кілька днів з'їздити додому, залишивши його на сестру.

"Дочка ось весь час тут була. Я додому навіть їздила вже - зважилася залишити Сашу. Тому що вже (він - Ред.) добре почувається, і я вже на пару днів з'їздила додому, дочка з ним була", - розповідає Наталія Іванівна.

За словами завідувача відділенням нейрохірургії Володимира Агафонова, стан дитини стабільний, загроз здоров'ю і життю - немає.

"Тут він проходить повне медичне лікування. На стаціонарі він буде ще тиждень. По суті, реабілітація черепно-мозкової травми буде ще два тижні в домашніх умовах. А з приводу перелому плечової кістки - як тільки ортопеди-травматологи дозволять зняти гіпс і почати реабілітацію - ну, я думаю, що тижні ще 3-4 потрібно", - прогнозує лікар.

Як повідомлялося, 3 вересня Кривому Розі сталася ДТП за участю сина кандидата в мери міста Дмитра Шевчика Марка. Хлопець на пішохідному переході збив дитину — 11-річного Сашу.

Дмитро Шевчик підтвердив участь в аварії сина Марка та заявив, що той не ховався і не збирався тікати з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією. 

Відео У Кривому Розі син кандидата у мери від "Слуги народу" збив дитину на зебрі

У Кривому Розі 18-річний син кандидата у мери від "Слуги народу" збив на пішохідному переході дитину. 11-річного хлопчика шпиталізували із черепно-мозковою травмою та переломом плечової кістки. Свідки кажуть: син Дмитра Шевчика - Марк - мчав на червоний сигнал світлофора. Батько-кандидат на своїй сторінці у соцмережі заявив: син уникав зіткнення з іншим авто, тому вилетів на зебру. Претендент на посаду міського голови пообіцяв піклуватися про збиту дитину. Поліція відкрила кримінальне провадження. Попередні результати вказали: 18-річний водій був тверезий.    

У Кривому Розі син кандидата у мери від "Слуги народу" збив дитину на зебрі
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader