Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото
Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото

Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото

У столиці Великої Британії 19 вересня проходять масштабні мітинги та сутички з поліцією через нові карантинні обмеження в Сполученому Королівстві. Демонстранти скандують гасла: "Коронавірус – брехня!", "Збережіть наші права! Ні вакцинації", "Сучасна тиранія".

Демонстранти, зокрема, намагалися прорватися через кордон силовиків на Трафальгарській площі. Про це повідомляє The Evening Standart.

Що відомо про протести в Лондоні

  • На протест вийшли тисячі "коронаскептиків", які виступають проти вакцинації, а також вимагають зняти карантинні обмеження. Більшість з мітингувальників прийшли без масок та не дотримуються соціальної дистанції.
  • Протестувальники утворили живу стіну навколо колони адміралу Нельсону, щоб запобігти арешту з боку поліцейських.
  • Після того, як натовп почав скандувати "антикоронавірусні" гасла і сунути на загони поліцейських, поруч з Національною галереєю почалися сутички.

Цікаво, що серед демонстрантів також помітили людей, які продають футболки з написами про так звану теорію змови 5G, а також виступають за легалізацію марихуани.

Сутички "коронаскептиків" із поліцією в Лондоні / Фото The Daily Mail

Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 1 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 2 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 3 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 4 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 5 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 6 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 7 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 8 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 9 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 10 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 11 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 12 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 13 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 14 Сутички в Лондоні: тисячі "коронаскептиків" вийшли на протест проти карантину – відео, фото - Фото 15

 

Things are becoming more heated now between police and protesters #NoNewNormal pic.twitter.com/5vXlaSnSDd

— Damien Gayle (@damiengayle) September 19, 2020

“Choose your side.”

Police with batons drawn are pushed back by the crowd on the margins of the #NoNewNormal demo. pic.twitter.com/Bpauo1VS99

— Damien Gayle (@damiengayle) September 19, 2020

Face off outside the national gallery between police and #NoNewNormal protesters pic.twitter.com/P6a0nGJYPA

— Damien Gayle (@damiengayle) September 19, 2020

Яка ситуація з коронавірусом у Великій Британії

Новина доповнюється

Теги за темою
Коронавірус Великобританія Борис Джонсон Лондон Емал Набі
Джерело матеріала
loader
loader