Вбивця Джона Леннона пояснив, чому вистрелив у зірку
Вбивця Джона Леннона пояснив, чому вистрелив у зірку

Вбивця Джона Леннона пояснив, чому вистрелив у зірку

Вбивця учасника легендарного гурту The Beatles Джона Леннона Марк Чепмен вперше через 40 років після інциденту перепросив за свій вчинок.

Чоловік, якому нещодавно вже водинадцяте відмовили у помилуванні, звернувся до вдови музиканта Йоко Оно зі словами вибачення.

Марк Чепмен
Associated Press
Марк Чепмен

За словами, 65-річного злочинця заявив, його вчинок був "підлим і досить моторошним" і поснив, що вистрелив у Леннона, не через те, що вважав його поганим, пише видання Sky News.

Він був сімейною людиною. Він був іконою. Я вбив його, тому що він був дуже, дуже, дуже відомий, і це єдина причина. А я дуже, дуже, дуже, дуже сильно шукав слави і був егоїстом. Мені шкода, що я заподіяв їй біль. Я весь час думаю про це
пояснив Чепмен

Чоловік додав, що найгірший злочин - це злочин, скоєний відносно невинної людини і вважає, що заслуговує смертної кари. За його словами, у нього на прикметі було ще троє знаменитостей, на яких він тоді хотів би вчинити замах.

Злочинець додав, що найгірше злочин - це злочин, скоєний відносно невинної людини. Чепмен додав, що заслуговує смертної кари.

Нагадаємо, 8 грудня 1980 року Марк Чепмен п'ять разів вистрілив в Джона Леннона біля його будинку в Нью-Йорку. Чотири кулі потрапили в музиканта і виявилися смертельними. Чоловіка засудили до довічного ув'язнення з правом просити про умовно-дострокове звільнення через 20 років.

Джерело матеріала
loader
loader