На кордоні з Румунією виявили схрон та позашляховик із сигаретами на близько 1,5 млн гривень
На кордоні з Румунією виявили схрон та позашляховик із сигаретами на близько 1,5 млн гривень

На кордоні з Румунією виявили схрон та позашляховик із сигаретами на близько 1,5 млн гривень

КИЇВ. 25 вересня. УНН. На Буковині прикордонники вилучили понад 32 тисячі пачок сигарет різних марок у межах Путильського та Вижницького районів на суму близько 1,5 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на прессслужбу Державної прикордонної служби.

"…вчора, 24 вересня, в ході реалізації випереджувальної інформації співробітників оперативних підрозділів й офіцерів відділу внутрішньої та власної безпеки, у межах відділів "Фальків" та "Селятин", виявлено місце накопичення та транспортний засіб з безакцизними тютюновими виробами", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що у першому випадку, на ділянці відділу "Фальків", групою реагування під час пошукових заходів виявлено за 500 метрів від кордону з Румунією сховок з тютюновими виробами.

"У пакунках, прихованих під гіллям дерев, знаходилися ящики з сигаретами у кількості 17 500 пачок. В іншому випадку співробітники оперативних підрозділів та група реагування відділу "Селятин" на одній із доріг, в межах контрольованого прикордонного району, зупинили позашляховик марки Mitsubishi Pajero української реєстрації. В автомобілі окрім водія був ще й пасажир, обидва жителі Селятина. Під час огляду салону авто правоохоронці виявили ящики з 15 тисячами пачок сигарет", - йдеться у повідомленні.

Так, наразі тривають заходи щодо встановлення всіх обставин правопорушення. В обох випадках сигарети вилучено, їх буде передано відповідним органам.

"За попередньою оцінкою, в обох випадках сума контрабанди склала близько 1,5 мільйона гривень", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі викрили подружжя, які через інтернет-магазин збували медичні препарати та БАДи з вмістом психотропних речовин, які були контрабандою завезені з РФ.

Теги за темою
контрабанда Буковина
Джерело матеріала
loader
loader